Een duidelijke overview

Hoe werkt het?

Benieuwd naar hoe je op een eenvoudige manier jouw assets en gebouwen kan beheren? ConnectingTags is hier om je te helpen.

Stap1

1

Voorzie je toestel van een QR code

Hoe het werkt

Stap 1

Alle gegevens van een toestel worden verzameld in één enkele QR-code die je bevestigd op het apparaat zelf.

Stap2

2

Scan de QR-code of NFC-tag

Hoe het werkt

Stap 2

Met één scan krijgt u direct toegang tot alle gedetailleerde informatie en documentatie van uw asset of document. Dit maakt het beheer snel en overzichtelijk.

Connectingtags

Stap3

3

Voeg zelf documenten toe

Hoe het werkt

Stap 3

Met onze webapp kun je gemakkelijk toegang krijgen tot al je getagde informatie. Log in op de webapp om je apparaten en assets te beheren, documenten toe te voegen en inspecties in te plannen. Bovendien ontvang je automatische herinneringen voor noodzakelijke keuringen.

Stap4

4

Bekijk de historiek van het toestel

Hoe het werkt

Stap 4

Krijg inzicht in de volledige historiek van uw assets en documenten. Alle updates en verslagen zijn eenvoudig te raadplegen en te beheren.

Stap5

5

Breng alle assets in kaart

Hoe het werkt

Stap 5

Aan de hand van een track & trace codes kunnen assets opgevolgd worden en kan er een nauwkeurige locatiebepaling plaatsvinden. Daarnaast kan aan de hand van 3D modeling een volledig gebouw in kaart gebracht worden, inclusief tags en assets.

Heb je nog vragen?

Wij zijn er om
je te assisteren

We staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe ConnectingTags uw administratie en assetbeheer kan transformeren.